Gastenboek

Regina is voor ons de Gastouder die wij ieder gezin gunnen. Ze is erg zorgzaam, warm en liefdevol voor onze kinderen geweest maar stelt ook duidelijk grenzen om de kinderen als het ware 'mee op te voeden' vanuit Christelijke normen en waarden. Vanuit haar medische achtergrond kon ze ons ook vaak helpen met praktische adviezen en handvatten. Zeker bij ons eerste kind was dit zeer waardevol. Als we 's middags een keer in de file stonden was dat geen enkel probleem en hoefde we nooit te stressen qua ophaaltijd, zaten we soms klem op een 'niet opvangdag' dan werd ook alles uit de kast getrokken om toch te proberen die dag extra op te vangen. Kortom; in overleg is heel veel mogelijk. Wij zouden Regina aan iedereen aanbevelen en zijn heel dankbaar voor haar bijdrage als Gastouder.

Johan,

Onze 7 maanden oude dochter kon vorig jaar Juni terecht bij Regina, hier is ze nu 8 maanden bijna iedere donderdag geweest. Wat heeft ze het hier goed gehad. Een fijn gezin met lieve zorgzame kinderen en een mooie tuin waar veel samen gespeeld is. Nu is het tijd voor een plekje wat dichter bij huis, Wat zwaar valt bij ons allemaal. Wij gaan jullie alle ontzettend missen. Wij hebben Vera altijd in volle vertrouwen bij Regina gebracht. Regina heeft ons ook het een en ander geleerd en was altijd flexibel. Echt een gast ouder met een hart van GOUD

Chris van Merkestein , Maurik

Mijn 2 kinderen zijn altijd met veel plezier naar Regina gegaan. Een fijne vertrouwde plek waar ze helemaal zichzelf konden zijn. Het spelen in de mooie grote tuin was altijd een feestje. Regina heeft veel aandacht voor de individuele behoeften van de kinderen en stond desgevraagd altijd klaar met een goed advies. Heel erg bedankt voor de fijne tijd die mijn kinderen bij je hebben gehad!!

Ilona, Lienden

"Regina" Een warm thuis voor je kind. Ons zoontje Rudian gaat met veel plezier naar Regina. Hij kan er heerlijk spelen in de grote tuin of binnen met alle andere kindjes en leert er veel. Regina is lief, zorgzaam, flexibel en geeft wat je kind nodig heeft als je gaat werken. Ze let op veranderingen of bijzonderheden van ons Zoontje wat wij erg fijn vinden. Regina jij bied Rudian de plek waar hij zich zelf mag zijn en waar hij het erg naar zijn zin heeft. Wij zijn super blij met jou als gastouder.

Heleen, Lienden

Vorig jaar brachten we ons zoontje (toen 3 maanden) voor het eerst naar Regina. Dit was een grote stap voor ons, maar dankzij de werkwijze van Regina konden hem met vertrouwen bij haar brengen. Gastouder Regina heeft persoonlijke aandacht voor elk kind en er is een gezellige sfeer bij haar thuis. Om het huis is alle ruimte om te spelen, kinderen kunnen hun hart ophalen aan alle speeltoestellen die er staan. Daarnaast is Regina een flexibele gastouder, in overleg is veel mogelijk. We zijn erg blij dat we zo'n fijne gastouder hebben kunnen vinden!

Jacomijn, Wageningen

Wat is het iedere keer weer een feestje voor Hester als ze naar Regina mag! Zodra ze binnen is gaat ze spelen en zie je dat ze zich er helemaal thuis voelt. Dat is wat wij als ouders belangrijk vinden wanneer wij gaan werken: een plekje voor Hester waar ze zich thuis voelt, waar liefde wordt gegeven en ontvangen, waar aandacht is voor elkaar en waar goed voor Hester gezorgd wordt. En dat hebben we gevonden in Regina, wat een GEWELDIGE gastouder! Regina benoemt de dingen die ze ziet, geeft fijne tips vanuit de medische kennis die ze heeft en alle dingen zijn bespreekbaar. Ook de flexibiliteit waarderen we erg, hier een uurtje meer, daar een uurtje minder, het is allemaal geen probleem!

Joanne Hoogstraten, Ommeren

Wat hebben wij lang gezocht om de juiste gastouder te vinden en dan ook nog eens een gastouder die flexibel wilt oppassen. Gelukkig is het uiteindelijk in samenwerking met gastouderbureau de herberg gelukt. Wij zijn erg tevreden over hoe Regina met onze dochter Amy omgaat. Regina geeft elk kind de aandacht die hij of zij nodig heeft. Regina heeft geduld en een dosis aan kennis in de medische achtergrond, wat voor ons als erg prettig wordt ervaren. Ook geeft ze zo nu en dan tips mee, en omdat Amy ons eerste kindje is is dat voor ons fijn omdat wij nog niet zoveel ervaring hebben. Wij zouden iedereen aanbevelen om zijn of haar kind bij Regina te brengen zodat je zelf met een gerust hart aan het werk kunt gaan. Tijdens je werk word je op de hoogte gehouden d.m.v. foto's zo ben je er dan toch een beetje bij :D!

Carola van den Berg, Kesteren

Onze twee dochters van 6 en 9 jaar oud gaan nu ruim een jaar met veel plezier naar gastouder Regina. We kunnen niet anders zeggen dan dat we erg tevreden zijn over haar! Regina is een professionele en betrokken gastouder die zeker aandacht heeft voor het kind als individu. Het kind mag er zijn zoals hij/zij is en wordt gezien. Dit vinden wij heel fijn om te zien en dat zorgt ervoor dat onze dochters voelen zich veilig en prettig bij haar. Wij als ouders vinden het fijn dat wanneer Regina iets signaleert, maakt ze dit bespreekbaar en denkt met ons mee. Er is structuur en de kinderen weten goed waar ze aan toe zijn. De kinderen kunnen lekker spelen binnen en buiten in de ruime tuin met vele speelmogelijkheden. Er wordt geknutseld en gepraat en wij krijgen twee tevreden meiden naar huis vol verhalen. Een TOP gastouder!

Suvi, LIENDEN

Ik wil graag een verhaaltje achter laten in het gastenboek. Voor ons zoontje van bijna 3 maken wij al weer ik denk ongeveer een jaar gebruik van Regina als gastouder. Ik kan niet anders zeggen dan dat we het enorm getroffen hebben. Regina is erg lief, geduldig en zorgzaam vind ik. Je kunt echt zien dat je met passie, hart en ziel zorgt voor de kindjes. Heel attent ook met knutsel cadeautjes voor Vader en Moederdag bijvoorbeeld en Regina is erg flexibel. Er kan altijd overlegd worden mocht het een keertje iets later worden of wanneer we een keer een dagje extra oppas nodig hebben. De kindjes hebben het erg goed. Ze krijgen goed en gezond te eten. Op z'n tijd een keertje gezellig koekjes bakken. Maar vooral lekker groente en fruit. Alexander vind het heerlijk om eindeloos buiten te spelen en met de andere kindjes te spelen. Ook opa en oma brengen een gezellig sfeertje in het geheel. Daar is Alexander ook erg gek mee. Kortom wij zijn helemaal tevreden.

Evelien van Erkel, Lienden

Regina is een prettige gastouder. Zij is lief en zorgzaam voor de kinderen. Als de kinderen bij haar waren kreeg ik zo nu en dan een app met aantal foto's van de Kids. Dat vond ik altijd erg prettig want ik kon zien dat de kinderen het goed naar hun zin hadden. Helaas is door het veranderen van mijn rooster de samenwerking stop gezet maar ik kan u haar zeker aanbevelen.

Kim, Lienden

Onze 2 kinderen(3 en 6 jaar) komen nu ruim een jaar bij Regina en wij zijn erg blij met haar! Onze kinderen gaan er met plezier heen, kunnen zichzelf zijn en het voelt er echt als 'thuis' voor ze, warm en gezellig!

Tessa Zweers, Kesteren

In één woord: SUPER! Dat is de openingszin die ik hier graag wil achterlaten. Een maand of 5 voor de geboorte van onze zoon Luuk zijn wij bij Regina geweest voor ons kennismakingsgesprek. Het was een prettig, open en eerlijk gesprek waarbij de wensen van beide partijen konden worden besproken. Voor ons is het belangrijk dat Luuk bij de gastouder eenzelfde soort omgeving en opvoeding zou krijgen als thuis en dat hebben wij gevonden bij Regina. De medische achtergrond, kennis en ervaring worden door ons als erg positief ontvangen, handige en praktische tips voor ons als 'nieuwe ouders'. Luuk heeft het goed naar zijn zin zien we op de vele foto's die we ontvangen. Door ons wordt Gastouderopvang Regina warm aanbevolen! :)

Johan Tollenaar, Lienden


Laat hier uw verhaal achter...