Wie ben ik?

Ik ben gastouder Regina Budding met een verpleegkundige achtergrond en een trotse moeder van 2 fijne kinderen. Door diverse allergieën en voeding intoleranties van onze kinderen kan ik me daarin een specialist noemen. Ik omschrijf me als rustig, geduldig, consequent, luisterend oor bieden en respect is een belangrijk punt in de omgang met elkaar. Ik streef ernaar dat kinderen zich bij mij veilig voelen, goed ontwikkelen, kinderen mogen bij mij kind zijn.

We hebben een grote goed afgemaakte tuin, veel speelruimte, voldoende speelgoed enzovoort. Als geregistreerd gastouder bied ik flexibele kinderopvang aan kinderen in een vrijstaande woning in Lienden. Gastouderopvang is kleinschalige professionele opvang met een “thuis”gevoel. Ze kunnen zichzelf zijn. De ouder(s) kunnen ook voor deze vorm van opvang kinderopvangtoeslag aanvragen.Ik bied in overleg flexibele opvang. Dat is vooral prettig voor ouders die op onregelmatige tijden werken. De GGD komt regelmatig langs voor een inspectie op kwaliteit, veiligheid en hygiëne van de opvanglocatie.Ik voldoe aan de eisen die worden gesteld aan gastouders.

"Ik streef ernaar dat kinderen zich bij mij veilig voelen, goed ontwikkelen, kinderen mogen bij mij kind zijn"

Mijn visie

Opvoeden is kijken en luisteren naar wat kinderen beweegt en bezighoudt en hierop inspelen, stimuleren en activeren. Wij gaan ervan uit dat ieder kind van nature de wil heeft om zich te ontwikkelen. Ieder kind doet dit op zijn eigen en unieke manier. In overleg met de ouder zal ik altijd kijken naar het belang van het kind en daar waar mogelijk inpassen.Voor meer informatie kunt u deze site bekijken of vrijblijvend contact met mij opnemen.